FB

Grøn energi - skån miljøet og spar på energien

Brændsel som el, gas, olie, træpiller, fjernvarme, koks osv. er blevet dyre. Virkningsgrader og cop-værdier er begreber der nævnes i flæng i forbindelse med grøn energi, men hvad betyder de?

Virkningsgrader og cop-værdier er i sig selv ikke nødvendigvis de rigtige tal som du har brug for. Disse tal er fremkommet ud fra test og prøver ved bestemte temperaturer og belastninger. I danmark har vi temperaturer fra -12 til +30 grader. Derfor har vi brug for andre tal til at hjælpe os ved beregning, hvis vi skal tæt på det optimale resultat.

Det er ret nemt at lave en god drift økonomi ud fra virkningsgrader og cop værdier som er standard oplyst. Det der er afgørende er års nytte virkningsgrad, da dette er en værdi der viser apparatets virkningsgrad over et drifts år.

Jeg laver kontrol beregninger ud fra graddage, varmetab og forbrug. Derudover er installationens totale beskaffenhed vigtig. Derefter finder vi produkter der har de driftsegenskaber du har brug for.

Søkrog VVS A/S kan hjælpe dig med at vurderer og kontrollerer disse ting og fremkomme med beregninger som kan bruges til sammenligning mellem eksisterende kontra nye installationer.

 

PRODUKTER DER HOLDER HVAD DE LOVER

Stiebel eltron varmepumper
Milton gaskedler
Hansgrohe vandhaner og brusearmaturer
Rockwool teknisk isolering til feks. rør

Søkrog VVS tilbyder installation og salg af solceller, installation og salg af solvarmeanlæg, installation og salg af varmepumpe anlæg.

Grøn energi med Søkrog VVS

 

Fokus på grøn energi


Ønsker du en snak?

Vi kontakter dig gerne, hvis du vil vide mere om vores produkter og service

Ja tak, jeg vil gerne kontaktes